Partner worden bij Mini Lievie


Wat leuk dat je interesse hebt in onze producten! Wil je graag producten verkopen in jouw webshop of fysieke winkel, stuur dan een e-mail naar info@mini-lievie.nl met daarin het volgende:

- Bedrijfsnaam
- Link van de website en eventueel social media accounts
- Contactgegevens
- Omschrijving van jouw bedrijf en de producten die je verkoopt 

Algemeen
Ook Mini Lievie is reseller van een aantal verkooppunten en daarom kunnen niet alle producten in aanmerking komen. Je ontvangt bij goedkeuring een bestelformulier met de producten erbij. 

Levertijd
De levertijd van jouw bestelling bedraagt ca. 2-3 weken, ook bij artikelen die niet altijd op voorraad zijn. De verwachte levertijd wordt bij alle producten vermeld op de website. Veel producten worden handgemaakt, dus het kan zijn dat de levertijd iets langer is. Heb je hier vragen over, mag je altijd contact opnemen. 

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,75 voor grote pakketten tm 10 kg. 

Verkoopprijs
De verkoopprijs dient hetzelfde te zijn aan de prijzen die worden getoond op de website van Mini Lievie. 

Fotomateriaal
Fotomateriaal mag gebruikt worden op zowel de website als social media. Mocht je er zelf een enorm toffe foto maken, dan staan wij daarin ook open om daar gebruik van te maken. Je vermeld altijd de naam van Mini Lievie en bij de producten op de website. 

Afname
Er geldt een minimale afname van 75,00 euro bij elke bestelling. 

Heb je vragen/opmerkingen/andere suggesties? Stuur dan een e-mail naar info@mini-lievie.nl en we denken graag met je mee. 


Veel liefs, 

Team Mini Lievie

© 2018 - 2023 Mini Lievie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel